Valitse sivu
Rakennusliike Puuha Oy

Yritys

Yrityksemme on perustettu vuonna 1995. Erikoisalaamme ovat kylpytila-, sauna-, keittiö-, ja sisustus-, sekä maalausremontit. Kaikki toimitamme avaimet käteen periaatteella. Asiakaskuntamme kuuluu niin yrityksistä, kuin yksityisiäkin asiakkaita. Yhtiömme suorittaa mm. vakuutusyhtiöiden vesivahinkokorjauksia. Kaikki sisustukseen liittyvä pinta- ja runkotyö kuuluu toimialaamme. Puuha työllistää rakennusalan erikoisosaajia putkimiehistä timpureihin, laatoittajia, parkettiasentajia ja maalareita unohtamatta.

Henkilökunta on meille tärkeä

Asiakkaillemme se tarkoittaa ensiluokkaista työnjälkeä ja asiakaspalvelua. Selkeinä tekoina se tarkoittaa koko henkilökuntaa koskevaa vapaa-ajanvakuutusta, Diacor terveydenhuoltopalvelua, liikuntaseteleitä ja kaikkea tukea mitä yritys voi antaa henkilökunnan työn ulkopuolista elämää koskien. Arvona lause tarkoittaa jokaisen työntekijän tasa-arvoiseksi tunnustamista, ideoiden ja ajatusten vapaata vaihtoa ja positiivista työkaveruutta.

Yhteystiedot

Jätä soittopyyntö

Kiinnostuitko palveluistamme vai heräsikö jotain kysyttävää? Jätä nimesi ja puhelinnumerosi meille niin soitamme sinulle!